Menu

Dit zijn ze. Sjelena en LaToya, of zeg maar Sjeleen en LaTooy, dat bekt net wat lekkerder. Allebei geboren en getogen in Rotterdam, de stad naar hun hart. De dames leerden elkaar kennen op de opleiding voor nagelstyliste. Of eigenlijk voor de deur van de opleiding. Sjeleen kwam van rechts en LaTooy kwam van links. Al sms-end (ja, dat deed men toen nog) op de scooter hadden ze geen oog voor elkaar. Ooggetuigen zagen de twee tijgerprintjes frontaal op elkaar botsen. De Vespa’s waren niet meer te redden, maar Sjeleen en LaTooy hielden er gelukkig niets aan over, althans, dat denken we. Na een woordenwisseling kwam het stel tot rust en werd er gesproken over wie waar welke pumps vandaan had en welke albums van Lee Towers er thuis in het cd rekje stonden. Een knallende start van een vriendschap! Al snel bleek dat de twee dames gouden strotjes hadden en een grote voorliefde voor het Rotterdamse levenslied. Een spetterend duo was geboren. Samen brengen ze geweldige nummers, de beste beautytips en enorme levensinzichten op elk evenement. Ze stellen zich ook nog even persoonlijk aan u voor.

Ik ben Sjeleen. Ik komp uit Rotterdam. Ik woon in Sjaarloos samen met me man Tjerry en me honden Stella en Medonna. Dat zijn doberman pintsjers en die zijn heel lief en ook een beetje waaks. Ik ben dus nagelstieliste, masseuze, make-up artiest en zangeres ineen. Het leukste vin ik om naar feesies te gaan en daar me liedjes te lope te zinge. Ik ben megafen van Lee Tauwers en ook van Anita Meijert. Die meid ken echt heul goed lope te zinge dus zij is me voorbeeld. Nou, als ik vrij ben gaat ik bij mooi weer graag naar het strand. Lekker bakke in de zon en mense kijken. Dat vin ik zo gaaf. Van die stelletjes die dan ruzie lope te krijge over wie d’r op de kids mot lette of dat Jill de zonnebrand is vergete en dat d’r vriend dan prakkierood loop te worde. Geweldig! Ik vin ontspannen in de sauna ook super. Laatst ging ik daar heen en toen was er zo’n saunagod die dan zo’n opzweping doet en met een handoek boven z’n koppie ronddraait. Ken je dat? Dan krijg je d’r ook geluid bij en dan word het sodekneiters warm dat je denkt dat de hut ontplof. Dus ik zat daar met nog een paar andere en ineene gaat er een man onderuit. Die zakte zo weg. Werd het ‘m natuurlijk veels te heet. En, je geloof het niet, maar er was dus niemand die wist hoe of je dan mond op mond moest doen! Ja, ik kan er wel iets bij bedenke, maar ik heb nooit zo’n cursus lope te doen. Dus toen dacht ik bij me eige: koud water! Dus toen heb ik zo’n sauna emmertje gepakt. Ik naar het dompelbad. Water d’r in late lope. Terug naar die man. En toen zo klets dat water op z’n bakkes late pleure. Nou, dat hielp. Dus ik ken ook een beetje EBHO. O ja, voor ik het vergeet: moch je nou een feesie hebben en je ben zelf niet zo’n partieleider, dan ken je mij en LaTooy belle, want dan kenne wij het feesie leuker lope te make. Nou doeoeoeoeoeoeoei!!!

Hooooi ik ben LaTooy. Ik komp ook uit Rotterdam en ik woon nu samen met me man Dwight en me dochter Angelina Estelle in Katendrecht. Ook hebbe we 2 katten: Lady en Snowy. En Dwight heb een akwarium met van die gele visse. Ik weet niet meer hoe of dat ze hete. Samen met Sjeleen ben ik dus eigenaresse van Sjelena’s en LaToya’s Schoonheidspaleis. We zijn die toko na onze school begonne. Eerst dede we alleen nailart, maar nu kenne we ook massere en doen we hairextensjons zette en ook invlechte enzo. We zijn natuurlijk kneitersdruk met de zaak, maar as ik vrij ben dan gaat ik graag een lekker wijntje pakken op het terras. Bij ons op de hoek zit de buurtkroeg van Twan en ik vin het altijd gezellig om met de mense bij te prate. Want dat doen we tegenwoordig niet meer he. Bijpraten. Nee. Alles en iedereen loop maar te appen en te swaipen en te interenette. Het contact met mensen is heel anders dan vroeger. Ik zat laatst in de trein want me mercedes stond bij de garazje en toen zat ik in een stiltekoepee. Hoezo een stiltekoepee? Het is toch leuk as je van mekaar weet waar je vandaan komp en waar je naartoe gaat? Iedereen zat maar met z’n grauwe bakkes op zo’n scherrempie te kijke. Niks an. Ik vin dat er ook een lawaaikoepee mot komme. Da je lekker met de medemens ken kletse. Meneer de minister, as u dit lees, dan graag ook een lawaaikoepee. Dan kenne Sjeleen en ik daar ook onze hits te gehore brenge. Want wij houden ook wel van robbertje zinge. En we kennen het ook best goed, al zeg ik het zelluf. En dat doet ik dus, het zelluf zeggen. Want zo bent ik. Luistert maar op de site onder het kopje Liedjes en je hoort ons zo je huiskamert in komme. Gezellig toch? Nou, doeoeoeoeoeoei!!!